header

Varend vakantiehuis

Vakantie vieren op het water, een bijzondere ervaring aan boord van vissersschip ''Deo Annuente".
Dit "vakantiehuis" is een luxe ingericht huisje van ca. 50 vierkante meter en van alle gemakken voorzien.
De locatie van het schip is in de binnenstad van Enkhuizen.

Het vakantiehuis centraal gelegen in de oude Buiten haven, naast vissersschepen en visafslag, met uitzicht op het mooie stadsmonument de Drommedaris.
Op een mooie rustige plek in de oude haven van Enkhuizen, geeft het robuuste schip de ruimte voor een aangenaam verblijf aan boord, centraal gelegen in de binnenstad van Enkhuizen met haar gezellige centrum, winkelstraat en terrasjes. Wandelend door de oude binnenstad met haar mooie monumenten, de havens, een bezoek aan het buitenmuseum of flessenscheepjes museum, er is veel mogelijk.

Het verblijf aan boord van de ''Deo Annuente '' is een bijzondere beleving, het schip is ruim, zeer verzorgd, waarbij oog voor het behoud van originaliteit zichtbaar is. De nostalgische sfeer aan boord wordt door veel gasten gewaardeerd, het schip staat garant voor een unieke belevenis aan boord.

haven-enkhuizen

Aan boord van het schip zijn meerdere zitplekken gecreëerd voor een optimaal verblijf, de inrichting van het schip met een grote stuurkast waarin een hoekbank met tafel is gemaakt geeft U de mogelijkheid om rondom naar buiten te kijken.
In het achteronder van het schip, is een bijzondere en unieke slaapkamer gecreëerd, waarin het mogelijkheid is om in een replica van een authentiek vooronder van een botter te slapen, in dit slaapvertrek is een tweepersoons bedstede en twee eenpersoons slaapbanken. In de voorpiek van het schip is een knus slaapvertrek met vier 1-persoons bedden.
In het vooronder, het voormalig visruim, is de lichte luxe keuken met gezellige zithoek gesitueerd hier heeft u de ruimte om uw maaltijd te bereiden en in alle rust heerlijk te eten. Verder is in het vooronder een ruime badkamer met douche en toilet gecreëerd.
Vanaf het gezellige terras aan dek kunt u genieten van de mooie buitenhaven van Enkhuizen.

De thuishaven van de ''Deo Annuente" is in Enkhuizen, mocht u tijdens de vakantie een andere haven willen bezoeken, kunt dit boeken en voor een meerprijs aanvragen, zo kunt u tijdens de vakantie worden overgevaren naar een andere haven.
Het schip heeft een vaste schipper die u naar de geplande bestemming brengt, er is veel mogelijk, om het prachtige IJsselmeer liggen verschillende oude havenplaatsjes elk met hun unieke uitstraling. In overleg met de schipper kunt u hierover informatie inwinnen waardoor er een veelzijdige droomvakantie gerealiseerd kan worden die u altijd al heeft gewild.
U kunt prachtige routes varen, genieten van de mooie kustlijn van West-Friesland of Friesland.
De historische steden rondom het IJsselmeer hebben vele musea, leuke festiviteiten, mooie interessante excursies en bezienswaardigheden die tijdens uw verblijf zeker de moeite van het bezoeken waard zijn.
Ga aan wal om de diversiteit te ontdekken en geniet van deze plaatsjes rond het IJsselmeer, zo word uw vakantie een beleving.
Op vakantie gaan is een van de leukste dingen om te doen, nieuwe plaatsen ontdekken met ieder hun eigen cultuur, natuur en identiteit.

Wat U nog wilt weten:

 • De overnachtingsprijs is in Euro’s, per persoon, inclusief beddengoed, handdoeken, eindreiniging, stroom, water, parkeermogelijkheid bij het treinstation, parkeervergunning tijdens uw verblijf. Prijzenoverzicht
 • Exclusief toeristenbelasting.
 • Het appartement/ vakantiehuis is hoogwaardig ingericht.
 • Bij ons aan boord mag niet gerookt worden.
 • Voorzien van twee slaapvertrekken, een woonruimte, keuken, eethoek en badkamer.
 • Dag van aankomst, graag in overleg.
 • Bezoek, wanneer iemand bij U aan boord komt overnachten willen wij dit graag weten, U kunt voor de kosten van deze overnachting bij ons informatie inwinnen.
 • De rekening kan de dag voor vertrek voor U opgemaakt worden en cash betaald worden.
 • Wanneer U verhinderd bent om bij ons te verblijven word er 90% van de totale kosten in rekening gebracht.
 • Het is niet toegestaan om zonder toezicht van de vaste schipper, zelfstandig te varen.
 • Aan boord het schip is het mogelijk om eventuele fietsen mee te nemen, om een fietsvakantie te plannen in het mooie Friesland.

Noordzeekotter de "Deo Annuente"
t/o Havenweg 4• 1601 GA Enkhuizen • 06 51 681 684
Schipper/eigenaar: Jan Hoeven
-Email-